Laat van u horen

Hieronder ziet u alle website recensies.
Klik hier om een recensie te schrijven op deze pagina.

Rated 5 out of 5
1 november 2022

Luca heeft eerst privélessen en daarna in de groep gehoorzaamheid 1 en 2 gevolgd. En wat een sprongen heeft hij gemaakt. De lessen vind hij nog wel moeilijk maar met de goede tips van Celine lukt het ons baasjes hem toch in goede banen te leiden. We raden Trustdogs dan ook zeker aan!

Corine
Rated 5 out of 5
5 augustus 2022

Inmiddels 10 lessen puppytraining gehad. We hebben in het begin even moeten wennen aan de vorm van lesgeven. Mogen de hondjes niet spelen met elkaar? We zijn bij elke les een stuk wijzer geworden als het gaat om de gedachtegang van de hond. Daardoor begrepen we ook steeds beter de keuze van lesgeven. We hebben daarnaast een priveles gehad aan huis voor benchtraining. Wat hebben we hier veel van geleerd. Niet alleen oprechte aandacht voor de baasjes. De hond staat net zo goed centraal. Wij zijn heel tevreden. Timo overigens ook. Hij gaat met veel gekwispel naar de trainingen toe. Timo vond het soms wat moeilijk om te wachten op de opdrachten die hij kreeg. Maar dit is ook het karakter van onze hond. Dat zou onze enige tip kunnen zijn in de lessen. We kijken uit naar de vervolgtraining!

Dayenne en Dennis
Rated 5 out of 5
14 juli 2022

We zijn bij Celina met de puppycursus gestart en doorgestroomd naar de gehoorzaamheids cursus. Zelf zijn wij niet de juiste cursisten voor het strakke werk maar hebben nu bij de Funclass de perfecte les gevonden door spelenderwijs onze band te versterken!

Met behulp van privélessen zijn we bezig met het feit dat Floki niet alleen thuis kan blijven. Dus daar hoop ik in de toekomst ook een positieve eindrecensie over te kunnen plaatsen! Tot zover in ieder geval al super bedankt voor alles wat we geleerd hebben.

Marleen Vegers
Rated 5 out of 5
30 juni 2022

Bedankt Celina voor de leerzame lessen. Veel geleerd en door jouw enthousiasme en kennis nieuwe inzichten en handvaten gekregen om verder te gaan met het opvoeden van onze lieve maar soms o zo eigenwijze berner. Dank je wel een echte aanrader Trust dogs👍

Sylvia en Juul

Hieronder ziet u alle Facebook recensies.
Klik hier om een recensie te schrijven op onze Facebook pagina.

Trustdogs
5.0
Based on 34 reviews
aangedreven door Facebook
Barbara Odijk
Barbara Odijk
2022-12-17T19:36:39+0000
Vandaag de puppycursus met plezier afgerond. Charlie en ik hebben veel geleerd op een leuke positieve manier. Hoe meer je thuis oefent des te sneller gaat het! Wij gaan zeker door met lessen, alleen nog even kijken welke we precies gaan volgen
Alinda Slabbekoorn
Alinda Slabbekoorn
2022-07-03T07:55:53+0000
Gisteren de puppycursus afgerond met Juultje. We hebben veel geleerd, Celina heeft haar kennis met veel enthousiasme gedeeld. We gaan zeker door bij haar met de gehoorzaamheidstraining!
Tini Dalemans
Tini Dalemans
2022-07-02T09:32:43+0000
We hebben de puppy cursus vandaag afgerond.Wat is Cas gegroeid bij jou Celina.We bevelen jou echt aan als cursus voor je hond.Echt een top hondenschool.Dankjewel Celina
Marlie de Wit
Marlie de Wit
2022-06-14T12:13:16+0000
Vorig jaar gestart bij Trustdogs met onze hond Guus. Puppy training, gehoorzaamheidstraining en toen door naar de Sport en Spel. Nu sinds kort begonnen met de Fun Class lessen. Het is super leuk om zo met je hond door te blijven leren en bezig te blijven.De lessen zijn heel leerzaam en Celina neemt echt de tijd voor je. Wij zijn Celina heel erg dankbaar voor wat we onze hond allemaal hebben kunnen leren. Tijdens een thuisbezoek ook echt fantastische tips gehad. Ik zou iedereen met een nieuw hondje Trustdogs aanraden! Celina is echt een topper!
Rob Buijtendijk
Rob Buijtendijk
2022-03-13T21:48:03+0000
Vandaag de Puppycursus afgerond en echt een aanrader voor iedereen , echt een geweldige cursus gehad en nog belangrijker onze hond heeft echt veel geleerd.Celina is een top instructeur en heeft verstand van zaken !Gelijk ingeschreven voor de vervolg cursus gehoorzaamheid ….we hebben er nu al zin in.
Nathalie Andrieux
Nathalie Andrieux
2021-12-29T13:07:24+0000
Top ervaring, helpt ons heel veel. Ik zou het zeker aanbevelen!
Maurits Malherbe
Maurits Malherbe
2021-12-03T11:23:39+0000
Trustdogs / Celina kan ik met wel 1 miljoen sterren aanbevelen, a gift from the universe: wij zijn haar zo enorm dankbaar! Dankzij Trustdogs heb ik letterlijk het vertrouwen van onze hond Ella gekregen en ik in haar. Ik zal een kort verhaal lang maken...zodat je begrijpt waarom je Trustdogs écht moet inhuren :-)We kregen onze Ella (kooiker/boerenfox) met 6 maanden, ze was direct vriendjes met mijn vriendin en mijn dochter, we wilden graag een hond in het gezin, voor ons allen. Maar helaas, Ella vond mij, de man, echt niet leuk en liep altijd bang weg, niets mocht ik doen... (aaien/uitlaten/spelen). We melden ons aan bij een puppycursus, een strakke hondentrainer. Na 3 lessen pionnendraaien en de hond te laten zitten vroeg ik even aan de trainer waarom mijn hond bang voor me is: "jouw hond manipuleert je: ze is zo slim, ze denkt 2x zo snel dan jij". Daardoor ging ik Ella zien als 'ik word door jou in de maling genomen!'. Dat werd geen fijne benadering naar mijn hond van mij en het werd slechter en ik bozer, in een opwelling zei ik: de hond gaat weg als ze niet verandert: Drama thuis. Toen vonden we Trustdogs, Celina, gewoon in Klundert op het dorp verderop. Na 2 lessen aan huis - in 2 weken - veranderde alles al: Onze hond Ella en vooral ook ik. We werden vriendjes! Alles is omgedraaid ik krijg enorm veel liefde van onze hond 'en hoor er nu ook bij'. En dat na een paar weken coaching. Dankzij de professionele, vriendelijke, rustige, gezellige aanpak & coaching van topper Celina. De lessen zijn bij ons thuis en Celina neemt alle tijd/aandacht hiervoor. Slimme tips hoe je naar je hond kan kijken. We zijn pas begonnen eigenlijk, maar ik weet niet hoe het was afgelopen als wij Trustdogs niet hadden gevonden. Ik kan Trustdogs dus iedereen aanbevelen, zeker ook namens onze Ella!lees meer
Jacolien Maris
Jacolien Maris
2021-11-08T11:59:00+0000
Afgelopen voorjaar, met m'n rottweilertje, de puppycursus gevolgd.Dat was zeer leuk, en we hebben er veel geleerd.Waar ik nu nog veel plezier aan heb.
Patty Smit
Patty Smit
2021-11-04T08:16:58+0000
Wij zijn ontzettend blij met de lessen bij Trustdogs!Stitch is onze eerste hond en we hebben regelmatig vragen over hoe dingen aan te pakken in de opvoeding. In de lessen van Celina ligt de nadruk echt op de positieve ervaringen van de hond. Daarnaast kan je altijd alles vragen en denkt ze mee in oplossingen die voor ons van toepassing zijn. Wij en Stitch leren echt ontzettend veel van de lessen! De puppy cursus hebben we afgerond en we zijn nu bezig met de gehoorzaamsheidscursus. Groetjes, Patty, Carlo en Stitch
Sanne Lodders
Sanne Lodders
2021-10-27T11:38:47+0000
Celina is een fijne trainer en kijkt wat de hond en de eigenaar nodig heeft en stemt daar de lessen op af. Met vragen kun je altijd terecht en ze geeft goede en praktische tips. Heel fijn om op deze manier te trainen!
Martiena Bosters
Martiena Bosters
2021-08-31T15:19:11+0000
Super leuke en leerzame lessen gehad, niet alleen voor onze hond Borrel maar ook zeker voor ons. Borrel ging altijd met plezier naar de lessen toe en werd al enthousiast als zij door had hoelaat het was.De eerste paar lessen was Borrel loops, maar dit was geen probleem. Celina is flexibel en denkt mee naar oplossingen, uiteraard super fijn! Bedankt voor alles!!
Marielle van Loenhout
Marielle van Loenhout
2021-07-31T17:31:28+0000
Ik heb samen met mijn Rottweiler pup deelgenomen aan de puppycursus van Trustdogs! Erg leuke lessen met veel variatie. Wij hebben ontzettend veel geleerd en er werd uitgebreid tijd genomen voor al onze vragen!Bedankt! 🙌🏼🐶
Danique Zwaan
Danique Zwaan
2021-07-12T19:46:34+0000
Super leuke lessen en heel veel informatie over het gedrag van je hond. Voor iedereen dus ook andere informatie. Celina leert je wat er voor jou en je hond werkt, geen standaard les voor iedere hond. Ze begrijpt verschillende rassen en speelt hier ook goed op in. Wat ik vooral heel prettig vind is dat ze ons (de baasjes) leert hoe je je hond moet trainen, zodat je er thuis mee aan de slag kunt. Celina geeft Duidelijke uitleg en heeft engelengeduld. Ook als je hond thuis ongewenst gedrag vertoont helpt ze je uitstekend. Dmv een filmpje van de situatie kan ze beoordelen wat er mis gaat en... hoe je het op kan lossen. Met diervriendelijk trainen en begrip hebben van het gedrag van je hond kom je een heel eind. Dat leren wij nu al op de puppy cursus. De cursus is niet alleen het opvoeden van je pup, maar ook zeker van jezelf! Ghost en ik hebben al weer super veel zin in de volgende les om samen verder te groeien. 💪😎lees meer
Samirah De Roos
Samirah De Roos
2021-06-24T11:44:44+0000
blij met de eerste prive les voor mexx! hele goede tips gehad!! kan niet wachten op de puppycursus!
Ellen Haarlem
Ellen Haarlem
2021-05-21T19:58:13+0000
samen met mijn boomer pup Jiska de puppie cursus deel 1 afgerond, en wat waren het leuke lessen. Celina geeft duidelijke uitleg en neemt bij vragen daar ook de tijd voor.Verder zijn de workshops en de wandelingen ook zo ontzettend leuk om te doen, Celina is enthousiast en flexibel en makkelijk te bereikenGa met Jiska dus ook echt door voor deel 2 van de puppie cursus en we kijken er al naar uit!
Kim de Jong
Kim de Jong
2021-05-13T16:27:15+0000
Wij hebben een hond uit Aruba, die is als 0 begonnen. Dankzij de lessen van trustdogs zien wij onze hond groeien van zelfvertrouwen. Wij zijn begonnen met de funnclass echt super leuk en aan te raden voor onzekeren honden om vertrouwen tussen de baas en hond te creëren.
Linda van Agtmaal
Linda van Agtmaal
2021-04-11T10:13:47+0000
Blij met de overstap naar Trustdogs. Erg fijne positieve manier van omgaan met je hond. Chase en ik hebben het super naar ons zin. En zin om nog veel meer samen te leren! Top. Ga zo door!
Marleen Vegers
Marleen Vegers
2021-02-28T12:50:45+0000
Wat ben ik blij dat ik met Floki naar Trustdogs ben gegaan. We hebben de puppy groep bijna doorlopen en ik heb al zoveel bijgeleerd over onze kleine vriend. Celina is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je. Ze heeft het gedrag van de honden snel door, maar de energie van het baasje net zo!
Cora Fritz
Cora Fritz
2021-02-26T14:04:47+0000
Ik ga graag met mijn pup Ice naar de puppy cursus. Celina legt alles goed uit en we gaan daarom graag verder met de vervolg cursus, om een nog betere band samen op te bouwen.
Marjan Martens
Marjan Martens
2020-12-21T14:41:28+0000
Zeker aan te raden, fijne begeleiding, leuke lessen, echt Top!
Anne-Marie Den Hollander
Anne-Marie Den Hollander
2020-11-10T22:33:16+0000
Alle viervoeters opgelet......Wil je graag met je baasje even quality time, en dus samen spelen, leren en trainen? Schrijf je dan zeker in bij Trustdogs, want wij raden hun zeker aan!!Maze en ik hebben alle lessen van puppy cursus deel I afgesloten. Op de laatste les was er zelfs een kleine attentie, en dat werd door iedereen zeker gewaardeerd!Het fijne is dat de groepen bij Celina niet al te groot zijn, dus er is veel persoonlijke aandacht. Verder neemt ze alle tijd om evt. vragen duidelijk te beantwoorden. Ze is daarbij zeer professioneel, flexibel, en geen ene les is hetzelfde.... Door het geven van goede en bruikbare tips, is hierdoor het wandelen met Maze een stuk prettiger geworden. Omdat Maze een echte pestkop is, werd ik af en toe wat onzeker. Ze heeft dit voor een groot deel weg kunnen nemen, waardoor ik Maze beter begrijp en dus ook meer kan vertrouwen.We hebben nog wel veel te leren, dus met deel IIzijn we inmiddels ook weer gestart. Nu al zin in de volgende les!lees meer
Elseline Aarts-van Nieuwenhuijzen
Elseline Aarts-van Nieuwenhuijzen
2020-10-15T17:45:22+0000
Vanavond puppycursus 1 afgesloten. Hele leuke en leerzame lessen gehad met Suus. Daarom gaan we samen ook door met puppycursus 2. Celina brengt haar kennis duidelijk over.
Peer Cox
Peer Cox
2020-09-18T18:41:53+0000
lieve, vriendelijke en deskundige begeleiding voor jou en je hond!
Laura Vd Horst
Laura Vd Horst
2020-09-11T18:59:34+0000
Heel blij met de keuze die we voor Bobbie hebben gemaakt, om bij trustdogs op cursus te gaan. De druktemaker(toen 8 mnd oud) die 5 maanden geleden bij ons in het gezin kwam, heeft al zoveel vooruitgang geboekt! Iedere les weer fijne tips en tricks! Zeker een aanrader!
Cindy van den Broek
Cindy van den Broek
2020-09-06T21:05:41+0000
Mijn hond kwam bij me wonen toen hij een jaar oud was, als pup op straat in het buitenland geleefd, toen naar Nederland gekomen maar in het half jaar waar hij voor mij verbleef hadden ze niet veel met hem gedaan qua opvoeding. Het commando zit was hem bekend maar dat was het dan. Een hond met een behoorlijke rugzak dus. Aan de lijn was het een hele grote uitdaging. Hij reageerde op alles en iedereen wat erin resulteerde dat ik vaak van hot naar her werd gesleurd. Super blij dat ik bij Trustdogs terecht ben gekomen.Celina heeft een hele fijne manier van trainen, voor onze privelessen alles... op maat gemaakt. Van funclass, straatles tot fietsles, alles om ervoor te zorgen dat het zelfvertrouwen van mijn hond beter werd en ik mijn hond beter ben gaan begrijpen. Vaak word ik als baasje ook gecoacht want de frustratie die af en toe om de hoek komt kijken omdat je hond niet doet wat jij wilt heeft alleen maar een nog vervelendere invloed op het gedrag van je hond. Celina voelt dit haarfijn aan en geeft je daarin alle begeleiding zodat je echt als team vormt met je hond, super! Heel blij wat we nu al hebben bereikt.lees meer
Melissa Den Boer
Melissa Den Boer
2020-09-06T19:28:10+0000
ik heb vanaf jongs af aan al getraind bij trust dogs. De basis commando's werden goed en snel aangeleerd en dat zag je elke week goed terug. Ook merkte wij veel verschil buiten de lessen en thuis. Hij luisterde een stuk beter! en dat dan in een paar weken! Ze neemt altijd de tijd voor je en geeft goede feedback waar je ook buiten de lessen mee aan de gang kan.
Astrid Flipsen-Lodewikus
Astrid Flipsen-Lodewikus
2020-06-30T06:51:56+0000
Wij vonden de funclass lessen die super enthousiast door Celina worden gegeven erg leuk om te doen. De lessen zijn afwisselend en worden echt op hond (en baasje) afgestemd.
Nellie Schouwenaars
Nellie Schouwenaars
2020-06-29T18:54:01+0000
Super leuk om met je hond samen te werken en Celina legt het ook super uit. En ze heeft ook hele goede tips waar je wat aan hebt. Een aanrader.
Theresia Ploeg
Theresia Ploeg
2020-06-29T15:31:33+0000
Super leuke lessen!!! Zelfs als je pup/ puber er geen zin meer in heeft, krijgt Celine haar alsnog gemotiveerd. Verder denkt ze mee over wat het beste is voor jou en je hond.
Corinne Smits
Corinne Smits
2020-05-21T11:53:09+0000
Leuke wandelen aan de lijn les gevolgd bij trust dogs. Leuke leerzame tips gekregen nu er mee aan de slag en snel vervolg afspraak maker. We zijn er nog niet maar gaat goede kant uit met roof
Lijda Kooijman
Lijda Kooijman
2020-05-11T07:48:15+0000
omdat de lessen van celina vooral gericht zijn op de band met je hond.zodat deze graag voor/met je werkten dat met veel geduld en inzicht doet.zo leerde mijn hond en ik veel en met veel plezierr
Edwin Lambrechts
Edwin Lambrechts
2020-04-16T20:07:15+0000
sinds kort de trotse eigenaar van Ethana een mechelse herder die vanaf haar 9 weken bij ons kwam. wilde met haar gaan trainen maar omdat het clubgebouw in klundert afgebrand is word daar niet getraind. daardoor gereageerd op de "funclass" van trustdogs.en ben door haar aangenaam verrast. ze luister goed naar wat je wilt. leuke variaties in de trainingen . en ondanks de jonge leeftijd toch veel know how op het gebied van hondengedrag. zeker een aanrader voor iedereen die op een leuke wijze met zijn/haar hond bezig is.
De Blije Snuitjes
De Blije Snuitjes
2020-03-22T14:04:36+0000
erg leuke meid en vriendelijk. ze legt alles goed uit en heb goeie tips gekregen. waarmee ik met mijn hond aan de slag mee kan. was het uurtje rijden echt wel waard 🐾🐶
Ilona Van Iterson-Franck
Ilona Van Iterson-Franck
2020-03-15T19:41:02+0000
Heel veel gehad aan de tips. Ik ga er mee aan de slag. Je bent een fijn persoon die met veel geduld en rust je kennis overbrengt.